07 تیر 1401

اذن در تجویز ازواج دائم

دسته بندی : خانواده | اذن در ازدواج
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دو سال پیش با دختر خانمی در منزل ایشان و در حضور نه نفر شاهد عقد دایم خواندم و الان از دادگاه تقاضای اثبات زوجیت و ثبت نکاح دادم اما خانواده دختر مدعی بطلان نکاه به علت نبود اذن پدر را دارند در حالی که بنده شاهد برای اجازه جد پدری دارم ولی الان دختر مرا نمیخواهد و پدر بزرگش تقاضای بطلان نکاح داده است رجوع از اذن ازدواج تا قبل از ثبت ازدواج ممکن است؟ یا قبل از جاری شدن خطبه عقد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه پدر ایشان در زمان عقد حاضر بوده فقدان رضایت پدر بزرگ اثری ندارد عقد صحیح است .