08 تیر 1401

ابرا مهریه و رجوع به ان بعد از مدتی

دسته بندی : حقوقی | وکالت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.راجب سوالی که دقایقی پیش پرسیدم(درباره اینکه زوجه وکالت طلاق مشروط به ابراءذمه دارد میتواند اول مقداری مهریه بگیرد و بعد وکیل بگیرد و باقی را ابرءکند و طلاق بگیرد یا نه) و شما فرمودید که اگر ابراءشده و درست تنظیم شده باشد،نمیتواند.
اضافه میکنم که خیر هنوز خانوم من مهریه شون رو ابراءنکردن و فقط ‌وکالت طلاق مشروط از من گرفتن ولی مهریه مهریه و ابراءنکردن و گفتن بعدن در حین مراحل طلاق،ابراءمیکنن).
با این شرایط چطور؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بله میتواند اما اگر قسمتی را به اجرا بگذارد وکالت نامه منفسخ خواهد شد با