08 تیر 1401

استرداد دادخواست و طرح صحیح آن مجددا

دسته بندی : حقوقی | املاک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،دادخواست ابطال سازش نامه ثبت کردم وفقط اسم خودم رو به عنوان خواهان قید کردم و ۴ ورثه از طرف بنده بودند که فراموش کردم اسم آن ها را ثبت کنم به خواهان وذینفع، ولی از دو نفراز ۴وراث وکالت بلاعزل دارم یک پنجم از کل سهم الارثشون، ویکی از وراث فوت کرده ویکی هم در تهران میباشد که ادرس وتلفن ... از وی ندارم،دعوی ابطال سازش نامه در تایباد میباشد وبنده و یکی از وراث و ورثه شخص فوت شده در تایباد میباشیم ویکی از وراث درتهران ودیگری درمشهد که هیچ کدام از وراث حاضر به حضور در جلسه یاپیگیری نمیشوند دیروز برای۱۴۰۱/۵/۵وقت رسیدگی تعیین شد الان وکیل خواندگان خواهان رد دعوی من شده چون اسم ۴ورثه طرف خودم رو به عنوان ذینفع ثبت نکردم در دادخواست الان چیکار کنم میشه هنوز برم واسامی ۴ورثه طرف خودم رو به عنوان خواهان در دادخواست یا طی لایحه ای یابه هر طریقی اضافه کنم که رد نشه دعویم؟ چیکار کنم که رد نشه آیا راهی وجود داره؟میشه همون وکالتی که از دو ورثه دارم رو پیوست کنم؟بقیه وراث رو چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دادخواست را مسترد و مجددا دادخواست با طرح صحیح خواندگان مطرح نمایید