08 تیر 1401

انتقال مالکیت موتور با سنددعادی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من یک موتر خریدم ۸ سال پیش فروش نامه عادی بینمون امضا کردیم تمام مدارکش رو تحویل گرفتم و بعد ۸ سال میخام ب اسم بزنم و اون طرف رو پیدا نمیکنم
ایا با همین فروشنامه میتونم برم دفتر اسناد خودم ب تنهایی بدون نیاز بطرف برم کاراشو انجام بدم بنام بزنم یا چیکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم الزام به تنظیم سند اقدام تا مراحل رسیدگی در صورت عدم حضور با رای غیابی و انتقال مالکیت صورت گیرد