08 تیر 1401

امکان شکایت از خانواده وجود دارد؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام دختر ۲۴ ساله و مجرد هستم خانواده ام گوشیمو میخوان ازم بگیرن تو حریم خصوصیم دخالت میکنن و به تازگی حق بیرون رفتن از منزل رو ازم گرفتن فقط سر کار اونم پدرم چون دیدبان هستن روم. میتونم شکایت کنم برای به دست آوردن ازادیم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ ب جهت رسیدن ب سن قانونی امکان تشکیل زندگی مستقل را دارید و احدی نمیتواند برای شما ممانعت و مزاحمت ایجاد کند لیکن تا زمانیکه در خانه پدر هستید و امکان تشکیل زندگی مستقل نیست بهتر است برای حل و فصل موضوعات بطرق دیگری اقدام کنید زیرا با طرح دعوا در محاکم ب صرف این موضوعات ب طرفیت پدر اوضاع ب وخامت خواهد انجامید ک نتیجه مطلوبی هم در محاکم حاصل نخواهد شد لذا میتوانید جهت راهنمایی دقیق با مددکاران اورژانس اجتماعی نیز موضوع را در میان بگذارید تا با اطلاع از شرایط طرفین در جهت حل و فصل یا ب حداقل رساندن مشکلات شما اقدام کنند(تماس با ۱۲۳)لذا مجددا تاکید میشود ک اگر عنوان مجرمانه ای دیگری نظیر فحاشی و ضرب و شتم و...مطرح نیست خود را درگیر شکایت از پدر و تبعات بعدی نکنید موید باشید