08 تیر 1401

امکان جدا شدن از خانواده با رسیدن ب سن قانونی؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام . من یه دختر ۲۵ ساله هستم ...
از کودکی خانواده ام من رو خیلی کتک زدن حتی یه بار خودکشی کردم اما نجات پیدا کردم ... می‌خوام جداشم ... تو رو خدا کمکم کنید . میتونم جدا شم ؟ میتونم شکایت کنم دیگه بهم نزدیک نشن؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بله شما ب جهت رسیدن ب سن قانونی ب اقتضای سن خود امکان جدا شدن از خانواده و تشکیل زندگی مستقل را دارید و هرگونه مزاحمت و ممانعت قابل شکایت هست در صورتیکه ب مصاحت خود میدانید و شرایط را دارید مستقل شوید در غیر اینصورت با شکایت و دیگر موارد از والدین خود را ب دردسر نیندازید موید باشید