09 تیر 1401

توهین همسر و ترک منزل توسط زوجه؟

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر شوهرم بدون بحثی چند روزه با من سر سنگین بود امشب رفتم خونه میگم چرا اینجوری میکنی کلی توهین به خودمو خانوادم کرده من حس میکنم خواهرش یادش داده چون چندروزی هست خونه ماست بچه سه سالمو گذاشتم خونه اومدم خونه خواهرم میبنم پیام داده کهنه برو شکایت کن این زندگی آخر نداره من چکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بهتر است ب صرف یک جدل زندگی مشترک خود را تباه نکنید امکان شکایت بدلیل توهین دارید لیکن پیشنهاد میشود هرچه سریعتر ب منزل مشترک باز گردید زیرا طرح دعوای تمکین از جانب زوج و تبعات ان میتواند ب ضرر شما تمام شود با اینحال در صورتیکه وضع فعلی ادامه یافت و زندگی شما غیرقابل تحمل شد و تمایلی برای ادامه آن نداشتید میتوانید توافقی جدا شوید بهتر است گزینه اخر باشد و فعلا ب طلاق فکر نکنید موید باشید