10 تیر 1401

چطور برای طلاق اقدام کنم؟

دسته بندی : خانواده | ابطال ثبت واقعه طلاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من هفت ماهه عقدم تو این هفت ماه همسرم اصلا نتونسته نیاز های منو از لحاظ مالی تامین کنه پدرم به جای جهاز برای من خونه گرفته و به همسرم گفته شما جهاز رو بگیر که سبک تره اما ایشون توانایی جهاز خریدن و عروسی گرفتن و تامین مخارج منو نداره خیلی بهشون فرصت دادن که اوضاع رو درست کنه زندگیشو جمع کنه اما واقعا از لحاظ مالی افتضاحه حتی خانوادش به من میگن کار کن تو قسطارو بده دیگه واقعا خسته شدم از چه طریقی می‌تونم برای طلاق اقدام کنم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ حسب توضیحات شما راهکار برای رسیدن ب مورد مطلوب شما وجود دارد تهیه مسکن و اثاث البیت بر عهده زوج هست و زوجه یا پدرش تکلیفی ندارد مصضاف بر این از تاریخ عقد نکاح میبایست نفقه شما را زوج پرداخت کند و در صورت استنکاف تحت شرایطی امکان طلاق وجود دارد برای طرح دعوای طلاق از طریق دفاتر خدمات قضایی بهتر هست بدوا با متخصصی در زمینه دعاوی خانواده مشورت نمایید موید باشید