10 تیر 1401

دعوی اثبات مالکیت به طرفیت معارضین

دسته بندی : حقوقی | املاک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مادرم سال ۶۶ از پدرم جدا شد و مبلغ ١٠ هزار تومان اون موقع مهریه بهش دادن بعد سال ۶٧ دوباره با هم ازدواج کردن و پدر بزرگم(پدر پدرم) توو خونمون ی آقایی که توو روستا زمین داشت رو دعوت و به مادرم گفت که بیا با این پول برات زمین بخرم
و اون شب توو ی برگه عموی بزرگم نوشت و پدرم و داییم و عموم و اون آقا و پدر بزرگم امضا کردن
الان پدر بزرگم و اون فروشنده فوت کردن
و پدر بزرگم توو وصیت نامه وصیت کرده که اون زمین نصف واسه پدرم و نصفش واسه عموی کوچیک ترم بشه
در حالی که همه عموهایم و عمه هام می‌دونستن که این زمین با پول مهریه مادرم خریده شده
امروز عمه بزرگم اومده بود و می‌گفت که ١۵٠ متر از اون زمین رو عموی کوچیکم بدون اینکه به مادرم اطلاع بده فروخته بهش، طبق همون وصیت نامه بدون اطلاع مادرم.
و گفته که چون میدونستم این زمین مال شماست دلم راضی نشد و اومد اطلاع داد.
الان ما هر چی میگردیم کاغذ رو پیدا نمی‌کنیم.
زمین ۵٠٠٠ متر مربع به ارزش ١۵ میلیارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید از طریق طرح دعوی اثبات مالکیت به طرفیت وراث ، مالکیت خویش را اثبات نمایید .