10 تیر 1401

اختلاف خانوادگی وبا انتقال مشکلی برای اموال زوج پیش خواهد امد

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من ۱۷ ساله ازدواج کردم و از همون اول مشکل داشتم با خانم
دو سال بعد ازدواج پدرم فوت شد و ما خونه پدری رو تفکیک کردیم و چند ماه بعدش من سند خودم رو انتقال دادم ب خواهرم
الان بعد ۱۷ سال مشکلم بیشتر شده
میخواستم ببینم الان از سمت خانمم مشکلی برای این سند میتونه پیش بیاد یا نه دیگه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم مشکلی در مورد انتقال سهم خود ندارید مگر اموال دیگری معرفی نماید که بنام جنابعالی باشد