11 تیر 1401

نحوه تقسیم ارث در فوت متوفی

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر وشادی بنده عموم فوت کرده تنها وارثی ک داره پدرم عموم و دوتاعمه هام هستن یعنی نه پدرمادر داره نه همسرو فرزندسوالم اینه آیا به خواهر های متوفی هم ارث میرسه؟ واینکه عمم سند خونه ی مرحوم رو برده و میگ به هیچ کس نمیدم راه چاره چیه میشه شکایت کرد؟ضمن اینکه همین عمم وضعیت مالی بسیار خوبی داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام وراث ایشان برادر و خواهر ها هستند و بودن سند در دست عمه مانعی محسوب نمی‌شود شما نسبت به انحصار وراثت و سمس تقسیم ترکه اقدام کنید