12 تیر 1401

امکان عدم صدور شناسنامه و کار و تحصیل و...

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اصلاح شناسنامه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

دوست من شناسنامه به دلیل پرونده داشتن یکی از اعضای خانواده اش در دادگاه بهش تعلق نگرفته و زیر ۱۸ سال سن داره آیا ۱۸ سالگی حتما بهش شناسنامه میدن ؟اگه شناسنامه ندن ادامه تحصیل بده و مدرک دانشگاه و کار دولتی بهش تعلق نمی گیره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مشخصا میبایست معلوم شود پرونده نزدیکان شخص به چه علت در دادگاه مطرح شده و آیا بحث ممنوع الخدماتی مطرح هست یا خیر زیرا اصولا ب این دلیل ابوین نمیتوانند برای اخذ شناسنامه فرزندان اقدام کنند و اخذ شناسنامه مشروط ب رفع ممنوع الخدماتی خواهد داشت ک در اینصورت موجبی برای عدم صدور شناسنامه وجود ندارد چون داشتن شناسنامه حق قانونی هر شهروند هست موضوع شما نیاز ب بررسی بیشتر و اطلاع از علت دارد ک راهکار مقتضی بیان شود ضمنا همه موارد مطروحه مشروط ب اخد شناسنامه و رائه اسناد هویتی ب مرکز مربوطه میباشد موید باشید