12 تیر 1401

ترک منزل توسط زوجه بهمراه فرزند

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام زنم الان دوماهه ترک خانه کرده بچموهم برده ایا میتونم حکم بگیرم بچموازش بگیرم میشه راهش چیه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ البته مشخص نکردید سن فرزندتان چقدر هست لیکن در نظر داشته باشید حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر هست و امکان سلب حضانت از ایشان وجود ندارد مگر عدم صلاحیت اثبات شود اگر چنانچه بالای ۷ سال سن دارد میتوانید در خصوص ترک منزل توسط زوجه میتوانید ب ایشان اظهارنامه ای ارسال دارید و دعوت ب تمکین کنید در صورت عدم افاقه دادخواست الزام ب تمکین را ب ثبت برسانید از دفاتر خدمات قضایی. موید باشید