12 تیر 1401

اخراج بدون مجوز قانونی و طی شرایط آن

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،بنده کارگر یه شرکت 4ماهه مشغول کارم و قرارداد رسمی یک ساله دارم مدتی پیش سر یه اردو خارج از محل کار ک اختیاری بود منو مجبور به بردن باخودشون کردن من امتناع کردم اما پس از جدال با مدیر منابع انسانی ب اجبار منو بردن من باناراحتی گفتم میام ولی بعدش استعفا میدم بعداز اردو پشیمان شدم وچون استعفانامه کتبی ندادم پشیمون شدم اما طی چندین بار منو وادار ب استعفا نامه کردن ک رد کردم و گفتم طبق قرارداد میمونم بهم فرصت دادن دنبال کاربری من بازم رد کردم و یه باره ب گفته خودشون نامه اخراج نوشتن گفتن بیاامضاکن امروز بازم امتناع کردم آیا نامه اخراج بایدمنم امضاکنم یانه اگه امضاکنم عدم نیاز میتونم بگیرم یانه . تو قرارداد رسمی بند استثنا هست ک تا 50کیلومتر اونم واسه ماموریت میتونن منو بفرستن آنلاین اردو بیشتر ا50کیلومتربوده اردو هم بوده .ولی از اون مدت باهام بدشدن الان ک فهمیدن استعفا نمی‌دم نامه اخراج نوشتن با امضای کارمند !ک امضانکردم لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام امکان اخراج بدون دلیل موجه برای شرکت وجود ندارد و شما نیز نیازی به امضای حکم اخراج ندارید چنانچه حکمی صادر شده باشد اصلاً نباید امضا کنید و در صورت پایمال شدن حقوق خویش می توانید به اداره کار شکایت نماید