13 تیر 1401

امکان ابطال وکالت از جانب وکیل

دسته بندی : حقوقی | وکالت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
آیا وکالت رسمی(دفترخانه ای) کاری ساخت و ساز به صورت یکطرفه از سوی وکیل (بدون اطلاح موکل) قابل فسخ است یا خیر ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید استعفا وکیل یکی از موارد ابطال وکالت چه در نوع بلاعزل یا ساده هست بنابر این پاسخ مثبت بوده و با استعفای وکیل از طریق دفترخانه وکالت باطل و بلااثر خواهد شد موید باشید