13 تیر 1401

عدم پرداخت نفقه زوج در زندگی مشترک

دسته بندی : خانواده | نفقه
مصطفی اشرفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من 1 سال و نیمه عروسی کردم یهذدختر 6 ماهه دارم چن ماهه شوهرم مغازه زده از 7 صب میره تا 9 شب نه صبونه نه نهار نه شام درست و حسابی باهم نمیخوریم هیچ زمانی رو برای تفریح و استراحت نمیزاره برای من و دخترم اصلا وقت نمیزاره هر چقدر باهاش صحبت میکنم که ما نیاز داریم تو پیشمون باشی برامون وقت بزاری گوش نمیده میگه خرج بالاست از طرفی خیلی هم خصیص هست توی زندگی برای دخترم تا حالا یک دست لباس نخریده برای خودم هم همینطور بی محلمون میکنه از طرفی مادر شوهرم هم رابطه خوبی با من نداره و خیلی شوهرم بهش وابستس حس میکنم اونم تو سردی رابطمون تاثیر میزاره نمیدونم چیکار کنم به خاطر دخترم نمیتونم به طلاق فک کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در خصوص سوال شما با توجه به اینکه شما قصدی بر اقدام به طلاق ندارید در مرحله اول میتوانید به همراه همسر به مراکز مشاوره زوجین مراجعه کنید و یا با وساطت بزرگان فامیل مشکل خود را حل نمایید و همچنین می‌توانید بابت عدم پرداخت خرجی و نفقه از طریق دادگاه دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید