13 تیر 1401

امکان طلاق در صورت ترک انفاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.اگر بعد ازدواج مرد زن رو برگردونه و بگه از بدنش راضی نیس و زن همچنان باکره باشه،چجوری میشه طلاق زن رو گرفت؟ چون مرد حاضر نیست طلاق بده.در ضمن خانم 50 و آقا75 سالشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص موضوع برگرداندن زوجه اگر منظور اخراج زوجه از منزل هست زوج چنین حقی ندارد و مکلف ب تامین مایحتاج و تهیه مسکن مستقل در شان زوجه هست نپسندیدن بدن هم دلیل موجهی نیست اگر زوج چنین کند مرتکب ترک انفاق شده و با تکیه بر موضوع نفقه و رای کیفری ترک انفاق میتوان برای عسر و حرج و طلاق اقدام کرد عدم پرداخت نفقه ب مدت بیش از شش ماه و مفارقت طولانی مدت هم از موجبات عسر و حرج هست زوج نمیتواند زوجه را ب حال خود رها سازد هردو حق و تکلیف دارند با احدی از متخصصین مشورت کنید تا راهکار دقیق ارائه گردد موید باشید