13 تیر 1401

امکان سلب حضانت وجود دارد؟

دسته بندی : خانواده | حضانت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام شوهر من ده روز که ترک کرده ولی از روزی که ترک کرده همش بهونه گیری میکنه و تا اینجا دوبار منو زده دو سال پیش هم با تهدید حضانت بچهمو تو دفتر خونه از م گرفت حتی مهریمو هم ازم گرفت میخوام ببینم راهی هست که بچهامو دوباره ازش بگیرم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ آنچه بین طرفین توافق شده ملاک عمل هست اگر حضانت فرزندان را بموجب اقرارنامه یا وکالت ب ایشان منتقل کردید همان ملاک هست لیکن مستحضر باشید اگر موارد عدم صلاحیت پدر محقق باشد یا احراز شود مثلا اعتیاد شدید،سورفتار شدید،اشتهار ب فساد اخلاقی و یا ابتلا ب بیماری حادی ک نگهداری فرزندان ب مصلحت نباشد امکان طرح دعوای سلب حضانت وجود دارد لیکن اگر دلیلی محکمه پسند ندارید توافق قابل استناد خواهد بود موید باشید