14 تیر 1401

مطالبه پول پیش اجاره

دسته بندی : حقوقی | املاک
مصطفی اشرفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من مستاجر ملکی هستم که ۹۰ میلیون پول پیش دادم و تاریخ ۳۱ شهریور مدت اجاره ام تمام میشه ولی بدلیل خرید ملک برای خودم مورد اجاره رو با اطلاع مالک خالی کردم و مالک گفت که میخاد اجاره بده و پول منو بده ولی الان نه ملک رو اجاره میده و نه پول من رو میده و نه اصلا جواب تلفنم رو میده.
اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در خصوص سوال شما با توجه به اینکه قرارداد اجاره شما تمام نشده است اگر در پشت اجاره نامه توافق کرده اید که بقیه مدت اجاره اقاله گردد و اجاره تمام شده باشد میتوانید از طریق دادگاه وجه خود را مطالبه نمایید و در غیر اینصورت میتوانید ملک را مجددا تصرف کرده و در پایان مدت اجاره بعد از دریافت پول پیش و یا همزمان با دریافت ملک را تحویل دهید