14 تیر 1401

محاسبه مهریه و قوانین آن

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
مهریه سال ۵۳ ۱۰۰ تومان بوده سال فوت شوهر ۱۴۰۰ میباشد مبلغ مهریه چقدر است و مبنی محاسبه ایا بر اساس سال قبل فوت یا زمان فوت

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ حسب توضیحات با توجه ب وجه نقد بودن مهریه سال فوت زوج ملاک هست و مهریه ب نرخ سال فوت محاسبه خواهد شد لذا با توجه ب میزان مهریه(۱۰۰۰ ریال) مبلغ ۵،۶۷۵،۳۲۵ ریال قابل مطالبه و وصول هست موید باشید