14 تیر 1401

ممانعت زوج از اشتغال زوجه

دسته بندی : خانواده | منع اشتغال زوجه/زوج (غیر مالی )
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ۱۵ سال که ازدواج کردم و به دلیل بد دهنی و دست بزن همسرم الان ۲ سال هست که جدا زندگی میکنم البته خونه از پدرم هست و همسرم با درخواست من از خونه بیرون رفته من ماما هستم و در درمانگاه یکی از شهرستان های شهرمون کار میکنم و هر روز باید ۱۰۰ کیلومتر رو رفت آند کنم الان همسرم میخواد از من شکایت کنه و اجازه نده سرکار برم البته من به خاطر اینکه زندگیم درست میشه این ۱۵ سال تحمل کردم و هیچ مدرکی از ایشون ندارم که من رو مورد کتک میزده به غیر از اقوام فامیل که شاهد هستند الان همسر من میتونه کاری کنه من سرکار نرم ؟ زمانی که باهم زندگی می‌کردیم هم من کار می‌کردم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر چنانچه اشتغال شما در تضاد با مصالح خانوادگی نباشد همسرتان نمیتواند مانع اشتغال باشد.