14 تیر 1401

دعوای موجر و مستاجر که مستاجر مالک ملک بوده و آن را انتقال داده است

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام، میخواستم بدونم خسارت تاخیر تادیه مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان روزانه چه قدر میشه؟ آیا با تورم محاسبه میشه؟
و اینکه مستاجر ملک و تخلیه نکرده و ساکنه، یک ماه از موعد قرار اجاره میگذره و از من شکایت کرده برای دریافت مبلغ رهن و خسارت تاخیر تغذیه.
البته من هم با موضوع التزام به سند و دریافت خسارت روزی ۲۰۰ هزار تومان که در مبایعه‌نامه قید شده بود برای عدم تعهد از این مستاجرم که خونرو ازش خریدم ازش شکایت کردم چون دوسال گذشته و هنوز سند نزده.
با وجود حضور و ساکن بودنش در منزل من می‌تونه یه همچین شکایتی از من داشته باشه؟
و این که خسارت تاخیر تادیه رو مبلغ ۱۵۰ میلیون رهن روزانه چه قدر میشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام‌ کاربر محترم با توجه به بیانات شما در صورتیکه ملک را تخلیه نموده باشد و ۱۵۰ میلیون تومان و دیه نزد شما باقی باشد باید تاخیر تادیه آن را پرداخت نمایید در غیر این صورت تا زمانی که ملک تخلیه نشده باشد نمی تواند همچین تقاضا ایران نماید اما در مورد پرداخت عدم انجام تعهد شما میتوانید طبق قرارداد اقدام نمایید تاخیر تادیه ۱۵۰ میلیون تومان یک ماه سه میلیون تومان می باشد