15 تیر 1401

امکان انتقال ملک پیش خرید شده وجود دارد؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید همسر بنده قبل از فوت ملکی رو خریدن که پیش فروش بوده هنوز ملک رو تحویل نگرفتیم و البته مقدار زیادی از مبلغ هم باقی مونده که باید خودم جور کنم، قرارداد پیش خرید به نام همسرم هست آیا امکان انتقال وجود دارد؟(حدود 600،700میلیون رو باید برای تکمیل مبلغ خرید ملک خودم به فروشنده پرداخت کنم)

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اگر انحصار وراثت صورت گرفته و همه وراث قانونی بعنوان قائم مقام متوفی برای انتقال ملک پیش خرید شده رضایت داشته باشند این امر ممکن هست لیکن دقت داشته باشید ک هرگونه انتقال املاک پیش خرید شده مشروط ب رضایت پیش فروشنده هست و انتقال تعهدات ب شخص بعدی صرفا با رضایت پیش فروشنده ممکن و دارای اعتبار و قابل استناد خواهد بود. معهذا وفق مستند قانونی؛ چنانچه شخص پیش خریدار بخواهد حقوق و تعهدات خود را به شخص دیگری منتقل نماید بر اساس ماده 18 قانون پیش فروش ساختمان ها می بایست رضایت شخص پیش فروشنده را اخذ نماید و چنانچه به اخذ رضایت پیش فروشنده اقدام به انتقال قرارداد خود نماید، سبب سقوط تعهدات وی نسبت به پیش فروشنده نخواهد شد بلکه همچنان مسئول کلیه پرداخت ها و تعهدات قراردادی می باشد. لذا تحت شرایطی و با رعایت جمیع موارد فوق الذکر انتقال ممکن هست موید باشید