15 تیر 1401

پیگیری بازگشت به کار …

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر
از وزارت کار رای بازگشت به کار گرفتم در تاریخ 1400/05/18 چندین بار مراجعه کردم شرکت صورت جلسه شد که از ورود بنده به شرکت ممانعت کردند
پرونده در دادگستری با عنوان ممانعت از حق پیگیری شد الان به کارفرما ابلاغ زدن که برای تفهیم اتهام برن دادگستری
از طرفی هم تو آخرین رای که از وزارت کار گرفتم در تاریخ 1401/04/05 قطع همکاری زدن
الان من نمیدونم باید دنبال بازگشت به کار باشم یا برم بیمه بیکاری بگیرم
اگر رای وزارت کار بگیرم و رضایت بدم پرونده دادگستری هم چون با این در ارتباط هست بسته میشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی ارتباط پرونده ها به بکدیگر به این معنی نمیباشد که با بسته شدن هر پرونده ،پرونده دیگر هم مختومه شود،به هر پرونده جداگانه رسیدگی خواهد شد،چنانچه مایل به بازگشت به کار میباشد میبایست مجددا پیگیری نمایید.