24 خرداد 1399

از کارافتادگی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از کار افتاده تامین اجتماعی هستم وپدر چون واجب نفقه من بوده است سهام عدالت به او هم تعلق گرفته است ولی حالا پدرم فوت کرده وسهام به اسم اواست ایا کلیه پول سهام متعلق به من است یا تمام وارث لطفا راهنمایی فرمایید متشکرم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود در خصوص فرض سوال چون این سهام عدالت نیز یک مال است لذا طبیعتا وفق قانون پس از فوت به کلیه وراث منتقل می شود مگر توافق دیگری بین وراث صورت گیرد موفق باشید