24 خرداد 1399

گرفتن حضانت کودک از بهزیستی

دسته بندی : خانواده | حضانت
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام چه افرادی میتوانند می توانند که برای گرفتن حضانت کودک از بهزیستی اقدام کنند و باید دارای چه شرایطی باشند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. زوجین داوطلب سرپرستی ایرانی و مقیم ایران باشند. 5سال تمام از تاریخ ازدواج آنها گذشته و صاحب فرزند نشده باشند. سن یکی از زوجین باید حداقل 30سال باشد. دارای محکومیت جزایی موثر نباشند. زوجین یا یکی از آنها دارای تمکن مالی باشند. معتاد به مواد الکلی و مواد مخدر نباشند..و....