26 خرداد 1399

تغییر زمان دادگاه

دسته بندی : خانواده | مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
همسر بنده مطالبه مهریه نموده و در روز و ساعت رسیدگی با توجه به اینکه بنده دانشجو هستم دقیقا در همان ساعت و تاریخ امتحان پایان ترم دارم
خواستم ببینم میتونم با ارائه لایحه به شعبه زمان رسیدکی رو تغییر بدم؟
و اینکه حداکثر تا چند روز مانده به برگزاری جلسه می توانم درخواستم را ارائه بدهم؟
بنده حتما می خواهم که‌در جلسه شرکت کنم و موضوع برایم اهمیت دارد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام کاربر محترم مستند به ماده ۹۹ قانون آیین دادرسی مدنی دادگاه می تواند به درخواست اصحاب دعوا جلسه دادرسی را برای یک بار به تأخیر اندازد . این درخواست باید در ابتدای جلسه مقرر مطرح شود تا نسبت به آن تصمیم گیری شود انا شما می توانید با تشریح موارد مذکور طی لایحه به دادگاه و تشریح دفاع تقاضای تجدید جلسه را بنمایید ولی قبول یا رد آن با دادگاه است