26 خرداد 1399

مهریه..

دسته بندی : خانواده | مهریه
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. بعدطلاق زوجه. زوج منزل بخردزوجه میتواندتوقیف کندواسه مهریه. قبل طلاق مهریه قسط بندی شده وزوج خانه نداشته وکرایه وبول حقوقش جمع وبه حساب دیگرریخته وحالا که زوجه راطلاق داده خانه گرفته سوالم اینه میشه این خانه روتوقیف ومهریه راکامل گرفت...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در خصوص فرض سوال بله در صورت باقی ماندن مهریه خانه قابل توقیف است متذکر می شود یک منزل جز مستثنیات از دین است که به کارشناسی ارجاع و در صورت بیش از شان بودن زوج به فروش می رسد موفق باشید