26 خرداد 1399

ثبت برند

دسته بندی : تجاری | تجارت الکترونیک
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، شرکت ما حدود ۵ سال با یک لوگو فعالیت کرده که منحصرا برای شرکت ما بوده ولی متاسفانه ما لوگو را ثبت نکرده بودیم و الان از ما شکایت شده که شما از لوگوی شرکت دیگری سو استفاده کرده اید و... راهی هست که بتونیم حق مالکیت لوگو رو پس بگیریم و در دعوا محکوم نشیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در خصوص فرص سوال خیر طبق قانون در استفاده از لوگو و آرم تجاری اولویت با ثبت کننده است و استفاده دیگری خلاف است رضایت ایشان را بگیرید موفق باشید