26 خرداد 1399

اعسار مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
همسر بنده قسمتی از مهریه خودشو مطالبه کرده در صورتی که بنده اعسار بدم و تعیین تکلیف بشه اقساط سکه
و بعد از این پرونده اگه دوباره یه قسمتی از مهریه را مطالبه کنه تکلیف چیه؟
دوباره برای همین پرونده جدید قاضی اقساط تعیین میکنه یعنی به فرض میتونه برای دوتا مرونده هر کدوم جداگانه سکه بگیره؟
یا باید وضعیت اقساط اولی مشخص بشه و بعدا اقساط پرونده جدید شروع بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به رویه قضایی اولا به صورت مطالبه قسمتی از مهریه مورد قبول واقع نمی شود و ثانیا با این فرض اقساط دوم بعد پرداخت اقساط اول خواهد بود .