22 تیر 1401

درخواست الزام ب تمکین زوج و نحوه پاسخگویی ب ان

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

شوهرم الزام به تمکین فرستاده
من اومدم خونه پدرم چون کتک میزنه چطور میتونم این دادخواست رد کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بهتر است در جلسه رسیدگی تمکین حضور پیدا کنید و به عدم امنیت جانی در منزل مشترک با وجود ضرب و شتم از جانب زوج اشاره نمایید عدم امنیت جانی بواسطه سورفتار و ضرب و شتم از موانع تمکین هست و چنانچه برای دادگاه محرز گردد اصولا دعوای تمکین رد میشود اگر رای کیفری مبنی بر ضرب و شتم باشد اثبات ان راحت تر هست مضافا میتوانید اظهارنامه ای نیز ب زوج ارسال دارید و ب موارد ضرب و شتم و علت ترک منزل اشاره کنید لیکن اگر با همه اینها عدم امنیت جانی محرز نشد و دادگاه رای ب الزام ب تمکین داد بهتر است جهت ناشزه نشدن ب منزل مشترک بازگردید و موارد را صورتجلسه کنید موید باشید