27 خرداد 1399

سرقت از محل کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. از فست فودی،شی در لحظه دزدی شده، و خسارت آن را از شخصی که آنجا کار میکند کم کرده اند. در صورتی که بابت نگهداری از آن شی نه تعهدی گرفته اند نه قبلا تذکری داده اند و همچنین جزو وظایف اصلی او هم نبوده. اکنون آیا از لحاظ قانونی درست است که از حقوق شخص کسر گردد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود بر شما در خصوص فرض سوال خیر قانونا حق کسر از شما را ندارد میتوانی به اداره کار مراجعه نمایید موفق باشید