23 تیر 1401

بیمه بیکاری و مراحل دریافت

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به برقراری بیمه ی بیکاری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
من در يك جا مشغول به كار هستم به صورت روز كار ،كه قرارداد هم داشتم ولي تعديل نيرو داشتن و به من عدم نياز دادن كه تا اخر تيرماه به من نياز دارن.
منتها من همين ماه اخير (تير)در يك جاي ديگر مشغول به كار شدم كه هنوز يك ماه نشده و حق بيمه هم هنوز برام پرداخت نكردن.من الان ميتوانم براي بيمه بيكاري اقدام كنم اگر از جاي دوم استعفا بدم و بيكار بشم؟يا اگر كار خاصي بايد انجام بدم ممنون ميشم كه راهنمايي بفرماييد

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر در شغل جدید بیمه رد نشود با گرفتن نامه از شغل قبلی و ارائه به تامین اجتماعی از بیمه بیکاری میتوانید استفاده نمایید