29 خرداد 1399

موضوع اجرای مهریه و بازکردن حقوق من

دسته بندی : خانواده | مهریه
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و سپاس .
خانم بنده مدت ۴ ماه کل مبلغ ۲۰ میلیون دو شماره حساب حقوق و بن کارت بنده رو بجهت مهریه مسدود کرده از طریق اجرای دفتر اسناد و ثبت. حالیه در حال باز کردن شماره حساب حقوقم و شماره حساب بن کارتم هستم در ان دو حساب علاوه برحقوق م سنوات و پاداش و ارزش یابی و ...طی چهارماه گذشته واریز شده. سوالم اولم ایا میتوانم علاوه برحقوقم انتظار داشته باشم که سه چهارم پاداش و سنوات و ارزشیابی و غیره رو هم دریافت کنم؟
سوال دوم با توجه به اینکه چهار ماه حساب حقوق و بن کارتمو را مسدود کردن و مبلغ ۲۰ میلیون ازحقوق و پاداش و ارزش یابی بحسابم ریختن ایا میتوانم سه چهارم از مبلغ کل ۲۰ میلیونم را هم دریافت کنم یا که دیگه اونا جزو دین منه و ازاین ببعد باید سه چهارم را بمن بدن. من برای صلح و سازش صبر کرده بودم که اونا امتیازهای سنگین میخواستند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود در خصوص فرض سوال اولا با توجه به گسترده بودن سوالات حضوری به وکیل مراجعه کنید ثانیا طبق قانون یک چهارم حقوق و کل مزایا و سنوات قابل توقیف است موفق باشید