31 خرداد 1399

انتقال سهم الارث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یه شخصی پدرش فوت کرده چند قطعه زمین ماترک رسیده و انحصار وراثت کردن و حتی بعدش کارشناسی شده و قدرالسهم مشخص
اما اختلاف تو نقسیم دارن

حالا تقسیم نشده اموال و باید دادگاه بره یکی از ورثه میخواد اون قدر السهم‌مشاعی تو گواهی انحصار وراثت از ماترک رو تو دفتر خونه به ثالث(پسرش) انتقال بده و ثالث دادخواست مانرک به طرفیت سایز وراث بده و کارهای دادگاه پیش ببره ایا امکانش هست؟
یا باید وکیل دادگستری باشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در خصوص فرض سوال بله اگر در این مورد وکیل بگیرید نتیجه یهتری فراهم می شود طبق قانون هر یک از وراث حق تقاضای تقسیم ترکه را دارند ثالث نیز حق اخذ حق خویش از انتقال را دارد موفق باشید