24 تیر 1401

عدم پرداخت حقوق به اخراجی ارتش

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ، اینجانب همسر کارمند اخراجی ارتش هستم ، تا پایان سال ۱۳۹۹ چون ۳/۵ حکم حقوقی همسرم زیر حداقل بود حداقل حقوق را به من و فرزندانم می‌دادند اما از شروع ۱۴۰۰ حداقل را نمی‌دهند صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح هم جواب درستی نمی‌دهد، چکار کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با احترام کاربر محترم شما میتوانید با مستندات پرداختی بعد از اخراج اقدام به طرح دعوا در دیوان عدالت اداری نمایید تا مشکل شما مرتفع گردد