26 تیر 1401

شرایط بیمه از کار افتادگی و....

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر دوتا سوال داشتم؟
میخواستم بدونم فقط کسایی میتونن بیمه و مستمری از کار افتادگی استفاده کنن که کارگر و بیمه شده تامین اجتماعی باشن؟
و اینکه با شرایطی که من دارم جزو مشمولین هستم یا نه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ برای برخورداری از مستمری و از کارافتادگی لزوما نباید مشمول بیمه تامین اجتماعی باشید بلکه ب بیمه شما و خدمات آن بستگی دارد ک آیا ازکارفتادگی و...را پوشش میدهد یا خیر.هیچ الزامی نیست در خصوص سوال دوم شما کاربر گرامی چون شرایط شما را نمیدانیم و توضیحی در این زمینه ارائه نکردید لذا پاسخگویی امکان پذیر نیست