30 تیر 1401

عدم علاقمندی ملاقات فرزند با پدر

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ،،در صورت سلب حزانت فرزند پسر ۶ ساله از مادر بدلیل ازدواج مجدد و فقط با توجه ب اینکه مشاور نظر داده بهتره فرزند در کنار مادر باشد ،ولی پدر فرزند تنها بدلیل اینکه وقت ملاقات رو وکیل مادر نگفته و بازور قوه قهریه بیاد بچه رو با گریه ببره،،درسته حزانت با پدرش بوده ،ولی آیا میشه دوباره مشاوره فرستاد؟؟؟
توروخدا بچه با پدرش مشکل داره،،پدرش الکلی هس و راه اثبات وجود نداره
آخه چرا فقط بخاطر اینکه وکیل مارو تو جریان ملاقات قرار نداده ،مشاور و ...در نظر نگرفته شده

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید از قاضی درخواست نمایید بعلت عدم علاقمندی فرزند به ملاقات وارد امدن و نیز بروز صدمات جبران ناپذیر در اینده فرزند تحت مشاوره مورد تایید قاضی قرار گرفته و در صورت عدم رضایت فرزند ملاقات به کمترین زمان ممکن مثلا یک ساعت تا سه ساعت کاهش یابد