01 مرداد 1401

نفقه و الزام ب تمکین

دسته بندی : خانواده | نفقه
فاطمه زارع
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر. الان از دادگاه دادنامه تمکین رو گرفتم که خانمم محکوم به تمکین شده. و۴ روز ازتاریخ ابلاغش گذشته ولی به خط دوتامون ابلاغ نشده. آیا مامورکلانتری باید خانمم روبرگردونه یا خودش تا ۲۰ روزوقت داره که برگرده؟و اینکه نوشته شده رفتار خواهان موجب ترک یا اخراج خوانده از منزل شده و برای خسارت دادرسی حکم بر بی حقی خواهان داده شده. اولا خانمم خودش بدون دلیل خونه رو ترک کرده دوما دادگاه از کجا براش ثابت شده که من زنمو از خونه اخراج کردم؟ و اینکه ۹ ماه به حساب خانمم نفقه خودش و دخترمو واریز کردم آیا باید حکم محکومیت رو ببرم شورای حل اختلاف که دیگه واریزی بخاطر محکوم شدن به تمکین و بازگشت به منزل ادامه پیدا نکند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود شما در صورتی که دادنامه الزام به تمکین قطعی گرفته اید از تاریخ حکم الزام ب تمکین نیاز ب پرداخت نفقه نیست و دادنامه را به شورا یا دادگاه یا هر پرونده در خصوص نفقه ارائه دهید