02 مرداد 1401

تحت فشار قرار دادن زوجه بعلت اختلافات

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
جهت تمکین منزل جدیدی را اجاره کرده و میخواهم زوجه که دچار جنون ادواری است را جهت فشار به آنجا بکشانم .
منزل با تمام وسایل آماده و مهیای زندگیست .
میتوانم این ادعا را مطرح کنم که در صورت تمکین حق آوردن هیچ وسیله ای از جهازش را به منزل جدید ندارد و باید با همین وسایل کامل و دربستی در منزل جدید زندگی کند ؟
از من مطالبه سنگین پول جهت توافق کرده و من باید او را سخت تحت فشار بگذارم .

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدوا میتوانید با ارسال اظهارنامه به وی اعلام نمایید تمامی امکانات فداهم میباشد و نیازی به جهیزیه زوجه نمیباشد و سپس دعوت به تمکین نمایید تا مشکلات شما مرتفع گردد و راه برای وی دشوار خواهد شد