12 تیر 1399

زمان تصویب حق مسکنتوسط هیئت وزیران؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شورای عالی کار در ۱۷ خرداد ماه ۹۹ حق مسکن رو سیصد هزار تومان اعلام کرد و برای تصویب به هیئت وزیران فرستاده است. واما هیئت وزیران با تاخیر بسیار فراوان اون رو تائید خواهد کرد. بعد از چند ماه هیئت وزیران حق مسکن سیصد هزار تومانی رو تصویب خواهد کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود بر شما در خصوص فرض سوال باید به عرض برسانم طبق قانون پس از تنظیم آیین نامه و ابلاغ آن لازم الاتباع است