03 مرداد 1401

چگونه می توانم پول یا طلای خود را از کسی مطالبه کنم

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
داریوش صالحی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،چند سال پیش طلاهامو فروختم و پولشو به عنوان وام برای خرید خونه تو بانک مسکن گذاشتیم،نشد که خودمون خونه بخریم و با کمک پولش مادر شوهرم خونه خرید،من به اندازه پول طلایی که پدرم برام خریده بوده و هیچ ربطی به استانداران، میتونم الان ازشون پولشو بگیرم تقریبا 9گرم طلا بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر ادعای شما متکی به دلیل باشد می توانید از انها مطالبه کنید البته بدلیل تخصصی بودن موضوع توصیه می شود با وکیل پرونده پیش ببرید