04 مرداد 1401

امکان تنظیم و ارسال اظهارنامه وجود دارد

دسته بندی : خانواده | تمکین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من یه متن میخام برای جواب احضار نامه تمکین که شوهرم بیرونم کرده و گفته که بدون اجازه منزل رو ترک کرده ام و باید تا دو روز برگردم در غیر این صورت از همه چیز محروم میباشم در صورتی که خودش بیرونم کرده و دوتا بچه هامون شاهدن حالا یه متن میخام در جواب احضار نامش باید چکار کنم و چی بنویسم؟؟؟کمکم کنید لدفا

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ جهت تنظیم اوراق قضایی با احدی از متخصصین سایت در ابتدا مشاوره تلفنی بگیرید تا موضوع بررسی شود امکان ارسال اظهارنامه متقابل و اشاره ب ماوقع و استناد ب شهود و...هست و توضیح مواردی ک میبایست در اظهارنامه درج شود در اینجا امکان پذیر نیست همچنین میتوانید بطور مستقیم از قسمت پروفایل، میزکار،درخواست های حقوقی و تنظیم اظهارنامه ب احدی از متخصصین درخواست دهید تا پس از بررسی موضوع پیشنهاد ب شما ارائه و متعاقبا اظهارنامه مورد نظر تنظیم گردد موید باشید