12 تیر 1399

مهریه..

دسته بندی : خانواده | مهریه
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مهریه چندبارمیشه اجراگذاشت زنی که هزینه دارسی نداره وفقط 5 اجراوهزینه دارسیش داده وهمسرش برداخت کرده و30سکه مانده وزن میخوادبرگرددبه زندگی. سوالم اینه دراجرای احکام برونده مهریه زن ببنددمختومه میشه وزمانی دوباره میشه اجرابذاره وبقه سکه هادریافت کند. دربرونده مهریه که بسته بشه چه نوشته بنویسیم که دوباره بشه بقیه سکه دریافت نکردیم وهزینه دارسی ندادیم واجرانزاشتیم اتفاقی افتاددراینده بشه دوباره اجراگذاشت...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام، نسبت به مابقی سکه هایی که زوجه دریافت ننموده، قابل اجراست