06 مرداد 1401

عقد نکاح مجدد بدون اذن خانواده

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام من در دوران نامزدی طلاق گرفتم بخوام با یه شخص دیگ بدون ازدواج فقط با صیغه محرمیت برم زیر یه سقف بدون اجازه خانوادم میشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اگر ازدواج اول شما منجر ب ازاله بکارت شده است جهت ازدواج مجدد حال یا موقت یا دائم نیازی ب اذن ولی خود ندارید و میتوانید چنین کنید مخالفت خانواده تاثیر حقوقی ندارد لیکت اگر همچنان باکره باشید برای ازدواج مجدد ولو موقت و محرمیت نیاز ب اذن ولی قهری خواهید داشت موید باشید