06 مرداد 1401

سوال ۳۹ در خصوص مرور زمان تعقیب و شکایت

دسته بندی : داوری | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ولی در نظریه های مشورتی متعدد ارزش کلاهبرداری نقدی و مال غیر و هر گونه کلاهبرداری چه نقدی و چه ملکی را ارزش زمان وقوع جرم قرارداده است .و برداشت محدود و مضیق قانونی را ملاک قرار میدهد و معتقد هستند که هرگونه صحبت از معادل ارزش روز نوعی تفسیر موسع است که در قانون تصریح نشده است.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام نظریه مشورتی حکم الزام آور نیست و فقط نظر اداره حقوقی است هرچند قابل امعان نظر است ولی این نظر باید گستردگی جرائم و عدم کیفر مجرمان می‌شود