17 تیر 1399

طلاق دوران عقد

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده ۳سال هست در دوران عقد هستم سال گذشته هم تالار رزرو کردم و هم منزل اجاره کردم برای عروسی ولی بدلیل اختلاف از طرف خانواده عروس اومدن گفتن چون اختلاف هست فعلن عروسی نباشه من هم حالا در حال اجاره دادن منزل خالی هستم بعداز گذشت ۶ماه حالا طرف عروس اومده میگه ما همچین حرفی نزدیم دختر من امادست بیاد سرخونه زندگی وسایلمون اماده هستش تکلیف مارو مشخص کنید .
الان من چیکارکنم ؟من میدونم تو نقشه هستن ولی چی هست نمیدونم.اوناهم دیدن که دستشون بجایی بند نیستش افتادن دنبال اذیت کردن .ممنون میشه راهنمایی کنید نقششون چیه ؟چطوربرخورد کنم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

باسلام باتوجه به اينكه شما مسكن فراهم نموديد و ايشان از آمدن به منزل مشترك امنتاع كرده ،ميتوانستيد دادخواست تمكين بدهيد و حاليه چون قصوري متوجه شما نبوده ،زوجه سعي در ورود به زندگي مشترك دارد قصد و غرض قابل پيش بيني نيست ليكن شما شرايط را فراهم نموده ايد و از جانب شما ايراد و كوتاهي ملاحظه نميشود مويد باشيد