17 تیر 1399

طلاق

دسته بندی : خانواده | نفقه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده ۳سال هست در دوران عقد هستم سال گذشته هم تالار رزرو کردم و هم منزل اجاره کردم برای عروسی ولی بدلیل اختلاف از طرف خانواده عروس اومدن گفتن چون اختلاف هست فعلن عروسی نباشه ماهم استقبال كرديم ( اما وسايلي داخل منزل برده نشد )من هم حالا در حال اجاره دادن منزل خالی هستم بعداز گذشت ۶ماه حالا مادرخانوم با يك نفر اومده منزل ما میگه دختر من امادست بیاد سرخونه زندگی وسایلمون اماده هستش تکلیف مارو مشخص کنید .
من میدونم تو نقشه هستن ولی چی هست نمیدونم.اوناهم دیدن که دستشون بجایی بند نیستش افتادن دنبال اذیت کردن ممنون میشم راهنمایی کنید نقششون چیه ؟اون شخصي هم كه بهمراه مادر خانوم منزل مااومده ميتونه بعنوان شاهد باشه دادگاه كه بگه ما اومديم به اينا گفتيم ماحاضريم كه بعدن بتونن تو تمكين يا نفقه تاثير بزاره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم با توجه به اظهار تمایل خانواده دختر به شروع زندگی مشترک بهتر است شما هم اعلام رسما به اتفاق چند نفر به منزل انها بروید و اعلام امادگی نمایید ضمنا چون در دوران عقد هستید حتما فعلا ماهانه مبلغی را به حساب همسرتان واریز نمایید