11 مرداد 1401

شرط نتیجه در قرارداد وکالت

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
ابراهیم جلالی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر خسته نباشید
بنده برای یک پرونده ملکی وکیل گرفتم و توی قرارداد ذکر شد ک بعد از اینکه رای به نفع من صادر شد ۳۰ درصد ملک یا بهای اون به عنوان دستمزد به وکیل پرداخت بشه الان رای دادگاه بدوی به نفع من صادر شده اگر خدایی نکرده رای دادگاه تجدید نظر به نفع من نبود بازم باید اون ۳۰ درصد ملک یا بهای اون رو پرداخت کنم؟ توی قراردادمون ننوشتیم رای قطعی فقط نوشتیم رای به نفع من صادر شد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به سوال طرح شده ملاک صدور رای قطعی به نفع شما می‌باشد خواه با عدم اعتراض طرف مقابل رای قطعی شود و خواه با تجدید نظر خواهی طرف رای بدوی تایید گردد