11 مرداد 1401

طلاق زوجه توسط زوج و پیگیری توهین زوج به زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام . شوهر درخواست طلاق داده دادگاه که تشکیل بشه اگر یکی از علتهاش دو بار خودکشیه زن باشه ایا در طلاقنامه نوشته و ثبت میشه یا خیر؟
البته پزشک قانونی معاینه نکرده و فقط شپهر رفته از بیمارستان نامه گرفته که بابت خودکشی مراجعه شده بود
و سوال بعدی اینه که ایا به تهدیدات و توهین و تهمتای شوهر نسبت به زن در دادگاه طلاق رسیدگی میشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم در جلسه رسیدگی اگر زوج بخواهد همسر خود را طلاق بدهد نیازی به ادله ندارد در قانون مدنی اورده شده هر زمان مرددبخواهد میتواند همسر خود را حتی بدون دلیل طلاق دهد درمورد نوشته شدن خودکشی اصولا در حکم قید نخواهد شد ودر مورد شکایت شنا نیز جهت توهین و... باید شکواییه جدایی از شوهر خود شکایت نمایید